Het goeie leven

Genieten van elke dag in goed gezelschap

Thuis in de stad

Temidden het bruisende stadscentrum van Kortrijk

Stijlvol thuiskomen

Een plek om te ont-moeten!

Leven in de stad op z'n best


In De Wijngaard bruist het van de gezelligheid. Lekker eten en drinken, activiteiten naar ieders voorkeur… Alle kleine en grote geneugten des levens zijn er aanwezig.

Bovendien vertoef je in het midden van de stad. Een terrasje doen op de Grote Markt of simpelweg wat kuieren doorheen de winkelstraten…jij kiest wat je liefst doet!

Smaakvol genieten!

In de stijlvol ingerichte bistro kan je terecht voor een heerlijke maaltijd, een deugddoende koffie of een fris pintje.

Ook voor buurtbewoners en toevallige passanten is de bistro vrij toegankelijk.

 

Voor meer info omtrent reservatie maaltijden contacteer de keukenmedewerker via 056 49 29 21 of neem contact met de verantwoordelijke Sharon via sharon.vanexem@gvo.be 


Groene oase midden in de stad

Zeker in de lente en de zomer is de open binnentuin het kloppend hart van De Wijngaard. Geniet op het grote terras van de zon op zomers dagen en ontmoet gelijkgestemden voor een babbeltje.


Een waaier aan mogelijkheden

Voor elk wat wils, van de wekelijkse gym op woensdag – met aperitiefje nadien natuurlijk – tot een boeiende lezing of een thema-creamiddag. Ook een daguitstap naar zee of stadsbezoek behoort tot de mogelijkheden.

Een leuke mix van plezier, gezelligheid en natuurlijk, lekker eten en drinken. Niemand is tot iets verplicht, jij kiest aan welke activiteiten je wil deelnemen, wanneer het jou past.


Onbezorgd de stad in

Met de Grote Markt op nauwelijks 500 meter, de talrijke winkelstraten rondom en het overdekt winkelcentrum ‘K’ aan de overkant van de straat woon je temidden het bruisende stadsleven.

Ook bushaltes en het treinstation bevinden zich op wandelafstand. Altijd handig als de kinderen of kleinkinderen op bezoek komen.


Grote Markt Kortrijk

Grote Markt Kortrijk

Aarzel niet om eens langs te komen! Een bezoek is geheel vrijblijvend.